Tijdens het jacht- en Fieldtrialseizoen kan u ons het makkelijkst contacteren per telefoon of via whatsapp op 0495 167 589 +++ +++ **** Puppynieuws! pups geboren uit de combinatie Ally x Smiling Sirus **** +++ +++ Het Fieldtrialseizoen gaat weer van start, wij zijn er klaar voor!! Thumbs up!!

HomeWelkom in Het Land Van Loon.

 

Wij zijn Geert en Anika en wonen in Diepenbeek vlakbij Hasselt, provincie Limburg, Belgie.

 

 


Onze missie is het fokken van de ideale Engelse Springer Spaniël op het gebied van natuurlijke schoonheid, intelligentie en jachtaanleg en dit voor de echte liefhebbers. Hierbij richten wij ons speciaal op het fijne karakter van dit ras. Onze Springers zijn dan ook zeer aanhankelijk, sociaal, lief en kindvriendelijk. We hechten ook veel belang aan de gezondheid van de honden. Alvorens er met een hond gefokt wordt, laten wij de heupen en ogen controleren.
We zijn gespecialiseerd in het trainen van jachthonden en natuurlijk met name de Engelse Springer Spaniel. Wij geven privétraining, alsook verlenen wij dit jaar in Hasselt en Geel onze medewerking aan een Spanielcursus in samenwerking met de Belgian Springer Club. Meer info kan je vinden bij laatste nieuws.

Onze ervaringen hebben ons geleerd dat het belangrijk is om de juiste hond bij de juiste baas te plaatsen. Daarom doen wij bij alle pups een puppytest waarbij dikwijls al veel over het karakter kan gezegd worden. Snelle honden met veel doorzettingsvermogen zijn nu eenmaal ideaal voor de jacht of andere attractieve disciplines zoals fly-ball of agility. Een rustiger type is dan weer geschikt als huishond.

Wie zich kan vinden in onze visie mag gerust vrijblijvend contact opnemen.

  • English (United Kingdom)
  • Dutch-Netherlands
  • French (France)