Tijdens het jacht- en Fieldtrialseizoen kan u ons het makkelijkst contacteren per telefoon of via whatsapp op 0495 167 589 +++ +++ **** Puppynieuws! pups geboren uit de combinatie Ally x Smiling Sirus **** +++ +++ Het Fieldtrialseizoen gaat weer van start, wij zijn er klaar voor!! Thumbs up!!

Pups

Pups geboren uit de combinatie Ally x Smiling Sirus de la Lys Romane

Op 6 oktober zijn de pups geboren van Ally en Sirus. Ally is een dochter van onze kampioen Sprucehill Rinty en heeft in haar stamboom nog French Jegor d'Hurtevent en onze voormalig Europees kamioen Antares van 't Land van Loon. Sirus is een beloftevolle jonge reu, zoon van Castlewrixon Mick, die dit jaar zal uitgebracht worden in het veldwerk. De pups zijn allen bruin wit en vrij donker getekend. Heupen van beide ouders werden getest met als resultaat A voor Sirus en B voor Ally. Ogen van beide ouders zijn vrij van erfelijke afwijkingen. We verwachten heel veel van dit nest. We hebben nog enkele opties beschikbaar. Voor meer info of een afspraak om het nest en de ouders te bezichtigen kan u ons bereiken via whatsapp op per telefoon op 0496/167589 of per mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  

(tijdens het jacht- en wedstrijdseizoen zijn wij vaak op verplaatsing en worden mails niet altijd even snel gelezen, een telefoontje of appje is steeds de snelste optie)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

  • English (United Kingdom)
  • Dutch-Netherlands
  • French (France)