Afgerichte honden

Livke (Oliv) is een bruin-wit teefje van 3 jaar. Ze is een dochter van onze Sprucehill Rinty. Livke is een klein, en rustig teefje. Een aanrader voor wie een kleine Springer zoekt als huishond. Ze is zacht van aard, lief en aanhankelijk. Livke wandelt aan de lijn, maar blijft ook als ze los is mooi in de buurt en loopt niet weg, ze komt meteen terug op commando. De prijs voor dit leuke gezinshondje is 1000€. Vanzelfsprekend beschikt ze over een Europees paspoort met alle nodige vaccinaties. Bovendien zijn haar ogen en heupen getest en behaalde ze haar toelating tot de fok. 

Voor meer info of een afspraak kan u ons steeds bereiken, 0495/ 167 589 of mail naar   Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  .

 

Armani  is een klein, zwart-wit teefje. Ze is een dochter van onze Antares van 't land van Loon. Armani is een fantastisch huishondje. Ze apporteert heel graag balletjes. Ze is erg kindvriendelijk en zacht van karakter. Ze is goed gesocialiseerd en wandelt aan de lijn maar blijft ook los netjes in de buurt. Ze is zowel in huis als buiten gewend. Ook Armani beschikt over een Europees Paspoort en Stamboom Sint-Hubertus. Haar ogen en heupen zijn getest. Bij Armani is geen vraagprijs, maar zoeken we een gezin dicht in de buurt. We willen graag nog 1 nestje van armani kweken omdat ze een rechtstreekse dochter is van onze voormalige kampioen Antares van het Land van Loon

Voor meer info of een afspraak kan u ons steeds bereiken, 0495/ 167 589 of mail naar   Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  

 

 

  • English (United Kingdom)
  • Dutch-Netherlands
  • French (France)