Pups beschikbaar uit twee verschillende combinaties

Pups

 

We kunnen u pups aanbieden uit volgende combinaties: 

* Huntmans Mini Me (Bess) x Wellemeersen Lil-Antares: Pups zijn geboren op 08-07-2019.

Uit deze combinatie zijn nog zwart-witte reuen en teven beschikbaar. Bess is een teef uit Ierland en stamt af uit de befaamde Badgercourt- en Monalue-lijnen. Lil-Antares is een zoon van onze vroegere internationale kampioen Antares van 't Land van Loon. Zowel Bess als Lil-Antares zijn twee lieve, aanhankelijke honden met een grote passie voor de jacht. Voor meer info of om een bezoekje te plannen kan u ons steeds bereiken: 0495/16 75 89 of per mail  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

* Nova van 't Land van Loon (Speedy) x French Jegor d'Hurtevent: Pups zijn geboren op  10-07-2019.

Uit deze combinatie zijn nog bruin-witte reuen en teven beschikbaar. Nova is een dochter van onze kampioene GreatJess x Sprucehil Rinty. Ze heeft een heel zacht karakter en veel will-to-please. Ze won veldwerkwedstrijden met 1U CACT. Haar vader won maar liefst 4 internationale wedstrijden CACIT. Jegor is een binnen- en buitenland bekende reu met indrukwekkend palmares. 
Voor meer info of om een bezoekje te plannen kan u ons steeds bereiken: 0495/16 75 89 of per mail  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

 
 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

  • English (United Kingdom)
  • Dutch-Netherlands
  • French (France)